perjantai 27. kesäkuuta 2014

5 Thigs That Makes Me Happy

Mä sain instagramissa tällässen 5 things that makes me happy haasteen. Musta he oli hauska ja siks aattelin tulla postaamaan ne tänne bloginkin puolelle.

1. Herkut ja netfix sängyssä. Siis tää saa mut niin hyvälle tuulelle! Tv sarjojen kattominen on niin täydellistä sängyssä hyvänruuan kans, sateisen päivän sa tosi nopeesti kulumaan. Mulla on myös sunnuntaisin tapana syyä lettuja tai vohveleita sängyssä ja katsoo Gossip Girliä, joka on ehdottomasti mun lemppari.

// 1. Netflix and Food on Bed. A good treat and favorite tv show cheers me up from rainy day or hectic day every time. I also eat waffles or pancakes and watch Gossip Girl every Sunday, which the highlight of the week. 


2. Mun mahtavat ystävät. Mikään ei piristä päivää samalla lailla kun hengaaminen kavereitten kans ja hyvä nauru. Siis mä nauran ihan järkyttävän paljon, heh. Mä vietän paljon aikaa kahviloissa mun ystävien kanssa ja Roberts on ehdottomasti paras.

// 2. My Awesome Friends. Nothing cheers me up like hanging ut with my friends and good laugh. I spend lots of times in cafes with my friends, the Roberts Cofee is definitely our favorite. 


3. Matkustaminen. Mä tykkään matkustaa tosi paljon. Vanhojen matkakuvien selailu ja uusien matkojen suunniottelu on ihan parasta, heti itse matkustamisen jälkeen.

3. // Travelling. I love to travel. Going through old travel diaries and booking new ones is the best thing I know, Rhight after the traveling itself, hah4. Musiikki. Mä kuuntelen tosi paljon musiikkia ja se on iso osa muun elämää. Mulla soi musiikki lähes läpi päivän. Mun elämä ilman musiikkia olis varmaan tosi paljon tylsempää, esimerkiks bussimatka ilman kuulokkeita ja musiikkia on tuskaa.

4. // Music. I listen lots of music every day and music plays a big part in my life. I listen music trough the day from the moment I woke up to the time to fall a sleep. I would die to the buss without headphones. 


5. Muoti. Muoti ei oo pelkkää materiaa. Mä käytän siihen paljon aikaa, enkä tarkota että käyttäisin kaikki mun rahat luksusbrändeihin. Voguen lukeminen on älyttömän inspiroivaa ja muotinäytösten kattominen netistä on ilmasta!

// 5. Fashion.  Fashion ain't just the clothes only. I spend lots of time on it but don't waste all of my moneys on certain brands. Reading Vogue is very inspiriting and watching latest fashion shows on internet is totally free.


Love, 
     Aaro

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti