lauantai 6. syyskuuta 2014

Fall is Finally Here!


Syyskuu. Kesä on nyt virallisesti loppunut, jos koulun alkua ei lasketa kesän loppumiseksi. Syksy on monta vuotta ollut mun lempi vuodenaika. Mulle syksy on aina jollakin tavalla merkinnyt jotain uutta, paljon enemmän kuin esimerkiksi kevät. Tietty keväälläkin tapahtuu paljon uusia asioita. Ne ovat kuitenkin melko pieniä verrattuna syksyllä tapahtuviin muutoksiin, esim uusi koulu, harrastus tai työpaikka. 

Keräsin esimerkkejä siitä mitä rakastan ja tykkään tehdä syksyllä: voi vihdoin kaivaa neuleet kaapin pohjalta, sytyttää kynttilöitä, kuunnella Adeleeta vesisateessa, laittaa omenapiirakan uuniin, käpertyä vilttiin ja juoda teetä, lukea kirjoja takkatulen äärellä, selata syksyisiä kuvia ja tietysti luonnon muuttumista vihreästä oranssin ja punaisen eri sävyihin.

// Sebtember. Summer is officially over. Autumn is my favorite season and  always meant new beginning, more than the New Year or spring. Ofcourse those are also great influencers and lifestyle changers but in Autumn the school, new hobby and work begins, usually. 

I captured in the picture few of my favorite things about Fall -the warm knitwears, candles, books, applepies, tea, autumn leafs and the best of atumn music: Adele.

Love,
     Aaro

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti